Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Acoperire la 360 de grade

Stargate Crewing oferă o acoperire completă a echipajului la 360 de grade pentru toate tipurile de nave, atingând standarde de calitate mai ridicate cu fiecare an ce trece, prin măsuri stricte de control al calității și un management mai bun al relațiilor cu tot echipajul. Navigatorii noștri sunt ca o familie extinsă și avem grijă să construim legături strânse și puternice, bazate pe abordarea preocupărilor reciproce și a nevoilor de creștere. Nu e de mirare că avem unele dintre cele mai mari rate de reținere de pe piață și o rată de promovare foarte mare pentru ofițerii noștri. Pentru fiecare client, depunem efortul de a înțelege cerințele de personal și apoi adaptăm serviciile noastre pentru a satisface aceste nevoi.

Suntem cu un pas înainte față de ceea ce oferă alte agenții, concentrându-ne nu numai pe recrutare și reținere, ci și pe planificarea, implicarea și dezvoltarea carierei. Colectivul personalului nostru de birou are zeci de ani de experiență profesională în selecția echipajului, managementul resurselor umane, reglementările muncii maritime, instruire, salarizare și expertiză financiară și putem prelua orice dimensiune de flotă sub aripile noastre și putem crea soluții de personal adecvate pentru ei. Deoarece personalul este de o importanță deosebită pentru operațiunile zilnice ale clientului, Stargate oferă soluții ce ajută la reducerea cheltuielilor clientului în funcțiile de management al echipajului.

Baza de date cu personal: Avem o bază de date puternică de 20.000 de navigatori activi, dintre care majoritatea au sub 48 ani, și avem patru angajați cu normă întreagă în biroul nostru, implicați continuu în verificarea datelor și actualizarea bazei de date a echipajului. Având în vedere numărul de ore de muncă pe care le petrecem pentru întreținerea bazei de date și faptul că baza noastră de date este compilată după o preselectare atentă a candidaților, reducem costurile și timpul pentru fiecare candidat.

Selecția și recrutarea: Alegerea candidatului potrivit pentru un loc de muncă implică angajarea de resurse considerabile din partea agenției de crewing, inclusiv publicitate pentru locuri de muncă, selectarea candidaturilor, interviurile candidaților, selecția finală și informarea. Toți candidații sunt supuși unui proces strict de verificare și autentificare înainte de a fi trimiși la interviuri personale. Fiecare armator vine cu criterii tehnice, financiare și culturale separate pentru personalul nou și oferim soluții care se potrivesc cel mai bine cerințelor sale operaționale.

Briefing și debriefing: Informarea și dezbatarea adecvată pot fi esențiale pentru succesul performanței la locul de muncă a navigatorului și pentru dorința de a se întoarce la aceeași navă sau angajator după finalizarea unei călătorii. Informarea începe de îndată ce candidatul este selectat, și este posibil ca sesiunea de informare înainte de îmbarcare, să fie repetată în cazul în care clientul o solicită. Dezbaterea adecvată ajută la punerea în perspectivă a evenimentelor și experiențelor de la bord și pregătește un navigator să înțeleagă ce poate fi împărtășit cu oamenii de acasă. Informarea și dezbaterea primesc întotdeauna cea mai mare importanță la Stargate Crewing și adesea sunt conduse chiar de directorul nostru general sau de câțiva recrutori seniori.

Viză și aranjamente de călătorie: Stargate menține relații strânse cu personalul ambasadei din București, iar obținerea de vize în termen scurt este unul dintre numeroasele servicii legate de călătorie pe care le oferim navigatorilor noștri în mod regulat. De asemenea, oferim servicii de bilete de avion pentru destinații din întreaga lume prin intermediul agențiilor de turism partenere, care lucrează cu noi de la început. Serviciile de taxi de aeroport sunt, de asemenea, disponibile și în regim de urgență pentru echipajul ce zboară din România într-o călătorie sau revine la finalizarea contractului.

Relații cu echipajul: Am lucrat întotdeauna după deviza, echipajul nostru este familia noastră și îi tratăm pe fiecare dintre ei așa cum îi tratăm pe cei apropiați și dragi. Avem grijă de ei și le suntem alături în momente de nevoie. Atunci când un membru al echipajului se confruntă cu o criză personală, fie că este la bord în timpul unei călătorii sau acasă în timpul concediului la uscat, oferim tot sprijinul posibil pentru a ne asigura că rămâne liniștit și concentrat pentru misiunea viitoare.

Maparea competențelor: Stargate își menține propriile standarde de evaluare a personalului și a competențelor, independent de certificatele obligatorii pe care navigatorii trebuie să le obțină pentru abilitățile lor. Acest lucru se bazează pe feedback-ul angajatorului, evaluarea colegilor, rapoarte de performanță, reputație socială, scoruri de formare etc. Înregistrările noastre sunt frecvent trimise pentru a-i sfătui pe candidați despre modul prin care să-și îmbunătățească șansele de a-și consolida cariera. De asemenea, sfătuim clienții despre cum să evalueze și să fidelizeze candidații individuali.

Instruire: Stargate are spațiu și facilități adecvate pentru conferințe și instruire în biroul său pentru a desfășura cursuri de până la 15 persoane simultan. Putem oferi acces la internet de mare viteză și legături video pentru desfășurarea de formare la distanță, de la sediul directorului sau din altă locație. Pentru sesiunile de instruire cu mai mult de 15 persoane simultan, amenajăm facilități de instruire disponibile în apropierea sediului nostru, precum și facilități de videoconferință prin satelit pentru instruire la distanță.