Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Servicii Clienți

Stargate Crewing Stargate Crewing își propune să fie lider în serviciile oferite clienților săi, cu un angajament superior și o experiență de serviciu pentru aceștia, menținând în același timp standarde riguroase, de calitate, în toate activitățile sale de afaceri și o consecvență în furnizarea acestora. Facem acest lucru concentrându-ne în primul rând pe înțelegerea relației de afaceri și ajutând clienții noștri să obțină tot ce este mai bun din bugetul lor de personal.

Cerințe
Stargate investește timp și resurse considerabile în cunoașterea clienților noștri, construind relații personale care ne ajută să anticipăm cerințele acestora și să le oferim soluții care se potrivesc obiectivelor lor de afaceri. Ne adresăm cerințelor clienților noștri printr-o combinație de cunoștințe locale profunde și expertiză maritimă globală.

Angajament
Pentru toate părțile interesate, Stargate întruchipează o promisiune: vom depune toate eforturile pentru a îndeplini așteptările înalte ale clienților noștri. Fiecare implicare a clientului este văzută ca o oportunitate de a face mai bine decât ultima dată și ne asigurăm acest angajament, fără a compromite niciodată standardele noastre de furnizare a serviciilor și adăugând o notă personală tuturor relațiilor noastre. Colectăm în mod regulat feedback-ul clienților și integrăm răspunsuri inteligente pentru a crea soluții eficiente specifice clientului.

Comunicație
Comunicarea clară, deschisă, rapidă și frecventă este ceea ce oferă serviciile noastre pentru a ne sprijini clienții. În operațiunile de zi cu zi, aceasta înseamnă asigurarea unor linii scurte de comunicare, astfel încât clienții noștri să știe întotdeauna cu cine să vorbească și despre ce. Managerii noștri de recrutare și specialiștii în personal sunt ușor de contactat la orice oră din zi sau din noapte, iar asistența lor este disponibilă pentru toate activitățile legate de clienți.

Oameni
Angajamentul Stargate servește ambele parți– asigurăm un serviciu mai bun pentru clienți și o selecție de personal mai riguroasă, acordând o atenție deosebită aspirațiilor de carieră ale recruților noștri și asigurând creșterea și bunăstarea acestora pe tot parcursul ciclului de viață maritim. Asigurăm un personal mai bun prin formarea pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală, oferind în același timp mediul potrivit pentru echipajul nostru și echipajul potrivit pentru clienții noștri. Oamenii noștri sunt cele mai valoroase atuuri ale noastre.