Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Echipaj de Croazieră

Odată cu creșterea interesului pentru călătoriile pe vasele de croazieră, identificăm necesitatea dezvoltării unui program amplu de recrutare pentru fiecare tip de vas de croazieră disponibil pe piață astăzi, ținând cont de standardele lor meticuloase de calitate și de cerințele operaționale. Clienții noștri au servicii de prestigiu și se așteaptă ca noii veniți să se potrivească cu standardele stricte ale companiei. Stargate Crewing oferă soluții complete de recrutare pentru liniile de croazieră, inclusiv toate categoriile de personal navigant, pe funcții de inginerie, întreținere, ospitalitate, menaj și bucătărie. Recrutarea este gestionată de un departament specializat cu experiență considerabilă în lucrul cu firme de top. Folosim aceleași standarde riguroase de calitate utilizate în recrutarea noastră maritimă pentru armatorii noștri.

De-a lungul anilor, ne-am construit o reputație solidă pentru recrutarea posturilor vacante pe care majoritatea celorlalte agenții de recrutare au reușit cu greu să le ocupe. Solicitanții sunt aleși cu atenție pentru a îndeplini criteriile companiei, așteptările sale profesionale și standardele acesteia. Recruții noștri sunt selectați pentru a oferi servicii de calitate excepțională, astfel încât să poată crea experiențe de călătorie memorabile turiștilor de la bord. Credem că serviciile și calitatea produselor pe care fiecare linie de croazieră le oferă clientului depinde în mare măsură de personalul său de la bord, de abilitățile profesionale și de conduita fiecărui membru. La fel ca și în cazul operațiunilor noastre de încadrare a echipajelor maritime, insistăm pe învățarea continuă și îmbunătățirea personală pentru a ne pregăti oamenii pentru provocările unei cariere în industria croazierelor.

Stargate Crewing este recunoscut pentru servicii excepționale și sprijin pentru sectorul croaziere boutique în ultimii 12 ani. Printre clienții noștri se numără Sea Cloud Cruises din Hamburg, Germania, un lider de piață în croaziere de lux din 1979. Suntem principala agenție de personal din Europa de Est pentru Sea Cloud Cruises și oferim suport complet de recrutare pentru nevoile de personal ale companiei din 2008. Sea Cloud este un brand de lux și oferă servicii de tip boutique unei clientele exclusive din Europa. Navele companiei au o evaluare de 5 stele și sunt recunoscute în mod regulat de Berlitz Cruise Guide și Condé Nast Traveler drept cele mai bune nave de lux boutique din lume.