Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Echipaj Loial

Loialitatea contribuie semnificativ la succesul operațiunilor de transport maritim. Când echipajul este mulțumit, își dă toată silința să ofere ceva mai mult pentru angajatori. Ei fac acest lucru în mai multe moduri – împărtășesc experiențe, ajută colegii de muncă, ridică moralul, economisesc resurse, sugerează îmbunătățiri, rezolvă conflicte și multe altele. Un astfel de comportament face operațiunile mult mai eficiente și reduce pierderile. În calitate de specialiști în resurse umane, ne facem timp să înțelegem de ce are nevoie echipajul dvs. și să le oferim acele lucruri.

Potrivire perfectă: Investim mai mult timp în procesul de recrutare și facem acest lucru pentru a găsi persoana potrivită pentru fiecare loc de muncă și pentru companie. Găsirea persoanei potrivite este foarte importantă în linia noastră de lucru. Dacă procesul de selecție este strâns, va exista o prezență mai mică în viitor. Menținerea angajaților ce sunt potriviți companiei necesită mai puțin efort. Facem acest lucru asigurându-ne că valorile solicitantului se potrivesc cu valorile organizației. Persoana potrivită va armoniza în mod natural cu ceilalți din echipa ta, completându-le abilitățile și integrându-se în cultura generală.

Există și alți indici importanți de asigurare a loialității companiei, iar Stargate Crewing a adoptat strategii de management al personalului care fac diferența nu numai pentru clienții lor, ci și pentru echipajul lor.

Leadership: Oferim o viziune, scopuri și obiective clare, astfel încât candidații noștri să înțeleagă rolurile și responsabilitățile pe care le au și să fie de acord să lucreze în cultura organizațională pentru a obține rezultate satisfăcătoare.

Implicare: Aici, la Stargate, avem o grijă deosebită să oferim echipajului nostru o experiență de familie, interacționând cu ei atât în timpul concediului de acasă, cât și păstrând contactul strâns cu membrii familiei acestora, pentru a ne asigura că înțeleg că bunăstarea lor este prioritatea noastră principală și noi ne angajăm să îi ajutăm dacă au nevoie, în orice moment.

Tratament corect și etic: Echipajul navei din zilele noastre înțelege mediul de lucru și protecția navigatorilor prevăzute de diferite reglementări și convenții maritime internaționale. Ne străduim să le oferim o voce și să abordăm preocupările lor profesionale, adoptând în același timp toleranță zero față de tratamentul inechitabil și discriminare.

Impartirea valorilor: Recrutăm echipaje ale căror valori se potrivesc cu cele ale companiei. Acest lucru facilitează ca oamenii să înțeleagă și să adopte setul de valori al angajatorilor lor fără prea multe dificultăți sau rezistență.

Pregătirea campionilor: Motivația noastră ca recrutori este de a oferi tuturor oportunitatea de a aduce o contribuție semnificativă organizației angajatoare și de a ne asigura că organizația, la rândul ei, recunoaște oamenii pentru contribuția pe care aceștia o fac.

În echipă: Încurajează sentimentul de apartenență la o echipă cu oportunități de creștere pe tot parcursul vieții și interacțiune socială între personal. Am investit în construirea de relații personale profunde cu echipajul nostru și cu familiile acestora, interacționând frecvent cu ei și devenind parte din viața lor de zi cu zi.

Împuternicirea oamenilor: Inspirăm loialitate oferindu-le ofițerilor și cadeților noștri un sentiment de libertate și control. La Stargate avem încredere în oamenii noștri și demonstrăm încredere în abilitățile lor și, la rândul nostru, le inspirăm încredere. Echipa noastră simte că este apreciată și respectată pentru contribuția pe care o oferă.