Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Echipe de reparații

Stargate Crewing oferă soluții de recrutare personalizate pentru șantierele de reparații și conversie, șantierele de construcții noi și companiile de gestionare a navelor pentru aprovizionarea cu personal tehnic calificat și cu experiență, ingineri, meseriași, mecanici și echipaje de reparații. Avem pachete de recrutare pentru lucrări de reparații și conversie, misiuni de întreținere și instalare, proiecte de reamenajare și modernizare și proiecte de construcții noi pe termen lung la diferite șantiere din întreaga lume. Sudorii, tubulatorii, electricienii, sablatorii, mecanicii și vopsitorii noștri sunt angajați în diverse ateliere maritime din întreaga lume, în timp ce lucrătorii noștri temporari și ucenicii sunt angajați în diverse proiecte pe termen scurt și mediu.

Oamenii noștri sunt implicați în numeroase operațiuni de modernizare, reamenajare și instalare, ajutând armatorii să îndeplinească noile standarde de reglementare, emisii, siguranță și eficiență cerute de politicile și convențiile internaționale. În prezent, suntem angajați într-un proiect de modernizare și instalare de scrubere pe nave pentru compania de inginerie Temika din Grecia. Oamenii noștri sunt angajați de Temika pentru instalarea și modernizarea completă a scruberelor, precum și pentru personalul echipelor de tehnicieni specializați ce efectuează modernizarea și instalarea la bordul navei în marș, reducând astfel timpul de închiriere pentru armatori. Sprijinim Temika în atribuirea de ingineri de service calificați și instruiți pentru a efectua lucrări de modernizare.

Performanță

Înțelegem cât de importantă este calitatea politicilor noastre de recrutare în determinarea produsului final și, prin urmare, încurajăm oamenii care împărtășesc aceleași valori, dar și angajamentul față de satisfacția clienților. Toți solicitanții pentru posturile disponibile trec prin evaluări și interviuri bazate pe competențe. Aceasta este prima etapă a procesului de selecție. În funcție de post, candidații eligibili trec printr-un test de aptitudini și un interviu final înainte de selecție. Oamenii noștri sunt supuși unor exerciții periodice de evaluare a performanței și sunt sfătuiți cu privire la ce ar putea face pentru a-și menține nivelul de competență. Ne sprijinim personalul în inițiativele lor de auto-îmbunătățire și îi oferim în mod regulat cursuri și ateliere legate de calificare.

Echipe de tehnicieni specializați pe mentenanță la bordul navei în marș

Punem la dispiziție echipe de tehnicieni complet echipate, capabile să facă față oricărui tip de defecțiune pe navele aflate în marș. Echipele noastre de tehnicieni specializați pe mentenanța la bordul navei în marș efectuează lucrări de reparații, întreținere, instalare și reamenajare la bord, asigurând timp redus de staționare pentru nave. Echipa noastră tehnică ajută armatorii să minimizeze timpul de nefuncționare și să economisească costurile de întreținere. Personalul nostru de reparații este capabil să efectueze operațiuni complexe de întreținere și reparații la motoare, generatoare, cazane, pompe și sisteme hidraulice. Tehnicienii nostri sunt orientați spre misiune și au reputația de a finaliza munca în termenul limită. Tubulatorii și sudorii noștri dețin certificate de clasă, iar echipele noastre de reparații oferă calitate la prețuri foarte competitive.