Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

Recrutare Inteligentă

Finalizarea procesului de recrutare și îmbarcarea personalului navigant de calitate nu au fost niciodată mai esențiale pentru economia mondială de transport maritim. Concurența, incertitudinea economică, costurile mai mari și lipsa de ofițeri înseamnă că armatorii și managerii trebuie să recruteze oamenii potriviți pentru navele lor și să facă totul corect de fiecare dată. Deoarece o nouă recrutare implică costuri substanțiale, prezența mai mare a echipajului trebuie limitată prin strategii eficiente de selecție și recrutare.

Recrutarea inteligentă este o componentă importantă a soluțiilor noastre de personal pentru clienți. De fiecare dată când trebuie ocupată o nouă poziție la bord, există timp și costuri implicate care trebuie luate în considerare în ciclul operațional. O mare parte din costurile achiziționării de personal sunt legate de aprovizionarea cu echipaj, inclusiv taxele agenției de recrutare și costurile de călătorie și îmbarcare pentru noii recruți.

Folosind strategii inteligente de aprovizionare, Stargate Crewing nu numai că oferă recrutare mai rapidă dintr-un grup larg de candidați calificați, construiește relații mai puternice cu cei care caută locuri de muncă, activ și pasiv, dar oferă și operatorilor de nave de toate dimensiunile aceleași avantaje în recrutarea de personal navigant.

Gestionarea relațiilor cu candidații necesită timp și este important să te implici în mod semnificativ sau riști să-i pierzi în acest proces. Stabilirea unui proces de comunicare cu candidații facilitează angajarea candidaților și angajatorilor într-un mod constructiv. Această comunicare poate fi, de asemenea, un instrument puternic pentru a promova obiectivele de marcă ale unei operațiuni de management al navelor. La Stargate, punem accent considerabil pe gestionarea relațiilor cu candidații și a comunicării cu candidații pentru a dezvolta și susține relații pe termen lung.

Folosim o procedură de selecție inteligentă pentru a identifica candidatul potrivit pentru un loc de muncă, prin preselecția candidaților și solicitanților în funcție de un set de criterii și punând întrebări specifice. Cunoaștem nevoia de a reduce timpul de recrutare și de a restrânge rapid candidații cei mai promițători pentru fiecare deschidere.