Strada Lahovari nr. 103, Constanta, Romania | Telefon: +40 341 425 368 | Fax: +40 241 618 052 | office@stargate-agency.ro

TESTIMONIALE

Am început cooperarea cu Stargate în urmă cu mai bine de 10 ani, inițial pe bază de probă, ca al doilea agent de personal din România. De-a lungul anilor, grupul de navigatori recrutați pentru noi de Stargate a crescut și în prezent aceasta este principala noastră sursă de personal în țară. A fost o plăcere să lucrez cu Ionuț Rusu și echipa sa în toți acești ani. Este plăcut și ușor să lucrezi cu oameni profesioniști și dedicați în care poți avea încredere, care îți înțeleg nevoile și încearcă să-ți îndeplinească toate cerințele, fiind prompți și atenți în orice moment. Suntem deosebit de impresionați de cât de multă grijă și atenție le acordă personalul Stargate navigatorilor lor, tratându-i ca membri ai unei familii mari. Acesta este motivul principal pentru care Stargate se bucură de o creștere constantă și de o bună reputație.

Sergey Parkhomenko

Reederei Nord Shipmanagement

Lucrăm cu Stargate Crewing de aproape 10 ani. Ei sunt unul dintre principalii noștri furnizori de echipaj din Europa. Îl cunosc personal pe Ionuț Rusu (Director General) de destul de mult timp și ne înțelegem foarte bine atât la nivel profesional, cât și personal. Nu numai că ne aduc un echipaj foarte competent, dar avem o relație de lucru minunată cu tot personalul său. Angajații Stargate sunt grozavi pentru a lucra, deoarece sunt dedicați, concentrați pe client și răspund rapid. Putem merge la ei cu orice fel de problemă și ne vor găsi o soluție satisfăcătoare în cel mai scurt timp. Ion are o echipă foarte competentă care lucrează cu el și sunt un atu pentru orice operator de navă.
Stargate cunoaște piața de aprovizionare din România ca puține alte agenții. Ei rămân în topul jocului cu munca lor grea și dedicarea pentru satisfacția clienților. Pot garanta cu siguranță că Stargate este unul dintre partenerii noștri cei mai de încredere și sperăm să lucrăm cu ei mulți ani de acum înainte.

Jason Firth

Unicrew Management Ltd.

Relația noastră de afaceri cu Stargate datează din anul 2007, când am început să recrutăm primii ofițeri pentru flota noastră gestionată prin intermediul acestora. În anii următori s-a dezvoltat o cooperare fructuoasă și am reușit să ne extindem eșantionul la peste 130 de navigatori români activi pentru care Stargate a reușit să mențină o rată ridicată de retenție.
Personalul lor de la birou este competent și ne ajută cu promptitudine cu cerințele noastre de recrutare, precum și pentru a păstra un contact strâns cu navigatorii și familiile acestora. Este de remarcat faptul că în 2016 nu am avut nicio încălcare a politicii privind drogurile și alcoolul care să implice navigatori recrutați prin Stargate și, de asemenea, rapoartele de performanță primite pentru echipajul angajat prin Stargate, arată un nivel bun de educație și atitudinea corectă în afaceri, în special în aceste vremuri economice dificile. Credem că piața din România are un potențial de extindere în continuare și ne așteptăm să facem mai multe afaceri acolo în viitor – susținute de Stargate și echipa locală.

Thomas Reppenhagen

Fleet Personnel Director, Uniteam Marine

Avem o asociere profesională de lungă durată cu Stargate, care a început în 2004. La început, numărul echipajului a fost mic, dar între timp a ajuns să fie unul dintre principalii noștri furnizori de personal navigant din Europa. În timpul creșterii extinse a flotei noastre și datorită sprijinului Stargate, am reușit să recrutăm tot mai mult echipaj român profesionist. Mai exact, ne place să subliniem că Stargate este capabil să urmeze cu strictețe cerințele companiei noastre în ceea ce privește recrutarea și angajarea echipajului, publică cu succes posturi vacante – în special în gradele de rang superior – și să crească interesul pentru echipajul românesc pentru NORD. Odată ce se alătură flotei noastre, Stargate menține grupul de echipaj informând despre traseele de carieră, planurile de promovare și opțiunile de dezvoltare pentru fiecare navigator în parte – întotdeauna în strânsă cooperare cu departamentul nostru de echipaj/NORD. Când navigatorii sunt la bord, avem acces direct la ei – iar dacă sunt acasă, ne putem baza oricând pe Stargate pentru a-i ține informați pe navigatori despre strategia NORD și despre orice este important pentru navigator acasă.

Daniel Rossio

Nord Reederei, Hamburg

Navigatorii, în principal ofițerii superiori, care provin de la Stargate s-au dovedit a fi foarte profesioniști, punctuali în ceea ce privește revenirea la următoarea misiune, foarte comunicativi și prompți atunci când li se cere să facă teste de droguri și alcool neanunțate. Un foarte mare avantaj al colaborării cu Stargate este acela ca românii nu au dificultăți cand navigheaza pe vase cu pavilion Singapore, avand in vedere ca mai mult de jumătate din flota noastră este sub pavilion Singapore. Beneficiăm de faptul că suntem în strânsă legătură cu personalul lor, iar dacă avem nevoie de un preaviz scurt pentru echipaj, putem organiza un briefing și introducem ofițerul în cel mai scurt timp posibil. Una peste alta, suntem foarte mulțumiți și rezultatele vorbesc de la sine. Considerăm că Stargate este inovator și foarte receptiv la cerințele proprietarilor ca noi.

Rita Vella-Menzel

Atlantic Lloyd Ship Management

Saltgate Shipmanagement și Stargate Crewing se bucură de o relație de lucru bună din 2010. Ionuț Rusu și echipa sa din Constanța sunt competenți și au o perspectivă foarte bună asupra industriei de transport maritim în general și a evoluțiilor referitoare la navigatorii români în special. Aceștia lucrează practic și reacționează prompt, într-o manieră prietenoasă și eficientă, la orice cerințe primite de la noi și nu se sfiesc să ofere soluții alternative.

Uta Steffen

Saltgate Shipmanagement

Am început să lucrăm cu Stargate când am avut o cerință de a plasa echipajul UE pe una dintre navele noastre de sprijin pentru scufundări DP II. Nu eram siguri la ce să ne așteptăm de la un crewing din România și un echipaj român. Stargate ne-a impresionat prin profesionalismul lor și cu candidații atent selecționați pe care i-au propus, ceea ce ne-a determinat în scurt timp să folosim echipaj românesc și pe celelalte nave ale noastre. Relația noastră s-a dezvoltat puternic și știm că ne putem baza complet pe capacitatea lor de a ne îndeplini cerințele.

George Spyrou

Seacrew Management, Cyprus

Lucrăm cu câțiva electricieni, montatori și echipe de întreținere generală din România în mod regulat. În fiecare caz, am fost cel mai impresionat de modul în care acești oameni s-au comportat și și-au făcut treaba – ca și cum nicio problemă nu ar fi fost prea dificil de gestionat. Toate sarcinile asumate sunt îndeplinite profesional și la timp. Atenția lor pentru detalii și viteza de livrare a fost inegalabilă. Aș dori să mulțumesc personal Stargate pentru prestația lor minunată și sper că ne putem continua colaborarea în viitor.

Capt. Adam Pazdzioch

Sea Cloud Cruises GmbH, Hamburg